Graafinen suunnittelu

Mitä tekee graafinen suunnittelija?

No vaikka mitä, mutta lähinnä kaikkea sellaista suunnittelutyötä mihin liittyy kuva. Kuva voi olla valokuva, piirretty perinteisesti tai digitaalisesti, se voi olla logo tai graafinen ilme. Kuva voi myös liikkua.

Missä näitä kuvia sitten on? Esimerkiksi verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, pakkausten kyljissä, postikorteissa, animaatioissa, videoissa, julisteissa, kirjan kansissa ja mainoksissa. Kuvaa on ihan kaikkialla.

Graafisen suunnittelun palveluista voit lukea lisää tältä sivulta ja jos et löydä etsimääsi, laita minulle viesti niin pohditaan yhdessä mitä mukavaa voisimme toteuttaa!

Julisteet ja mainonta

Rakastan väriä ja räiskyvää asennetta kaikessa, myös suunnittelussa ja mainonta onkin loistava kohde tuoda näitä kahta esille.

Mainoksen suunnittelu on kuvan ja tekstin symbioosia. Tässä hommassa saa pelailla melkoista palapeliä, jotta saa kaiken tarvittavan informaation esille niin että lopputulos herättää mielenkiinnon ja siitä saa kaiken olennaisen helposti selville.

P.S. Tetris oli lapsena, ja hieman kyllä aikuisenakin, lemppari pelini.

 

Logot ja grafiikat

Ai että! Logojen suuunnittelu on yksi lemppari hommistani. Siinä saa haastaa luovuutensa, ideoida päänsä puhki ja lopuksi virtaviivaistaa luomuksensa niin että lopputulos on selkeä sekä harmoninen ja idean ydin on aistittavissa.

Logon on esillä monenlaisessa ympäristössä ja se on iso osa brändiä. Suunnittelussa on huomioitava kaiken muun ohella myös se, miten logo toimii eri alustoilla ja asiayhteyksissä.

Ei ihan simppeli homma, mutta sitäkin inspiroivampaa suunnittelijalle!

 

Savotta studios logo mukissa

Verkkosivusuunnittelu

Verkkosivusuunnittelua kaiken kokoisille sivustoille.

Voin myös toteuttaa pienet WordPress pohjaiset verkkosivut täysin sinun tarpeisiisi räätälöidyllä ilmeellä.

 

MeBalance verkkosivu ja logo

Kuvitukset

Tätä hommaa voisin tehdä aina vaan, piirtää. Ja tulee sitä kyllä tehtyäkin ihan vapaa-aikanakin.

Tyylini on tummahko ja toisaalta värikäs. Ehkä joskus vähän sarkastinen, tutkaileva, kiusoitteleva, piinaava, tunkeutuva ja pilke silmäkulmassa. Kokeilen mielelläni uusia tekniikoita ja tyylejä, mutta tällä hetkellä suurin osa kuvista syntyy digitaalisesti piirtäen.

Sitten asiaan. Tilaustyönä tehty kuvitus taipuu moneen ja voi päätyä vaikka T-paidaksi, tauluksi tai julisteeksi seinälle. Samanlaista ei varmasti tule vastaan!

Jos tuli tunne että ”kuvahan ois kiva” niin laitahan viestiä ja voimme yhdessä miettiä jotain mukavaa joko yrityksellesi, sinulle itsellesi tai lahjaksi.